Posted by: bankwahabi | Ogos 18, 2008

PENUNDAAN BLOG

ASSALAMUALAIKUM,

TUAN PENGUNJUNG,

SAYA MEMOHON MAAF KERANA MENUNDA SEBARANG ARTIKEL KERANA KESIBUKAN MASA AKIBAT MENYIBUKKAN DIRI DALAM KERENAH POLITIK. DOAKAN AGAR SEBARANG KETENTUAN YG BAIK UNTUK KEADAAN POLITIK NEGARA, AGAR SELAMAT AGAMA ISLAM DAN AQIDAH AHLUS SUNNAH WAL JAMA’AH. AMIN.

SELAIN ITU, SATU PAK MUFTARI YG BUNYINYA MACAM TIN KOSONG SEDANG MENGIKLANKAN KEBODOHANNYA DI MALAYSIA. BETAPA MALUNYA MEREKA YG SELAMA INI MENGANGKAT MUFTARI ASRI SETINGGI IMAM AS-SYAFIE, ALANGKAH JELEKNYA MEREKA YG MENGANGGAP MUFTARI INI SEBAGAI “ULAMAK” PENGHIDUP SUNNAH. JELAS BAGI KITA; BODOH,JAHIL ATAU DALAM ISTILAH BAHASA ARAB, JAHIL MURAKKAB. BAK KATA ORANG MELAYU, BODOH SOMBONG. ITULAH SATU GELARAN YG SELAYAK-LAYAKNYA BAGI MUFTARI ASRI.

PADA ASALNYA NAK SOKONG PR/PKR. BUNYI NYARING NAK SOKONG PR PADA AWAL PERGOLAKAN PR VS BN, TETAPI HANYA ALLAH SWT YG MAHA BERKUASA LAGI MAHA PERKASA, ALLAH SWT TELAH MENYERLAHKAN KEBODOHAN ASRI SECARA ZAHIR DAN JELAS LAGI NYATA. BUKAN SAHAJA DI MATA PARA ULAMAK MALAYSIA, TETAPI, RAKYAT JELATA UMUMNYA SEDAR BAHAWA MUFTARI SEORANG PENIPU. AKHIRNYA ASRI TERPERANGKAP DENGAN KEBODOHANNYA, KERANA PADA ASALNYA NAK KE PR/PKR, KEMUDIAN BN MENGGUNAKAN PATAWA BODOHNYA, DAN KESIMPULANNYA PR/PKR SANGKA ASRI INI HANYA EJEN BN SELAMA INI. KANTOI JUGA BILA DIKETAHUI DAN TAK TAHU MANA MAHU DISOROK WAJAH YG SERUPA BADUT.

KERANA MULUT BADAN BINASA, KERANA WAHABI AGAMA BINASA.

ASADULLAH

BANKWAHABI


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: