Posted by: bankwahabi | April 1, 2008

Wahabi: Sinonim Jema’ah Takfir Ummat Islam Dulu, Kini Dan Selamanya. AWAS!

KESEMUA WAHHABI KAFIRKAN AMALAN MAULID NABI

BUKTI BERFAKTA WAHHABI KAFIRKAN YANG DIPERTUAN AGONG,SULTAN & RAJA-RAJA,PM,TPM,MENTERI DAN KESEMUA UMAT ISLAM DI MALAYSIA.


YANG DIPERTUAN AGONG DI HARI SAMBUTAN MAULIDUR RASUL


RAJA PERLIS DI HARI SAMBUTAN MAULIDUR RASUL.WAHHABI TOLAK AMALAN MAULID MEMPERGUNA DAN MEMPERKOTAK-KATIKKAN KENYATAAN ILMUAN.

Kata Wahhabi: Siapa sambut Maulid Nabi maka dia berzina dengan ibunya!, Siapa sambut Maulid Nabi maka dia pembuat bid’ah!, Siapa buat Maulid Nabi maka dia halalkan apa yang haram ( kafir )!, Siapa sambut Maulid Nabi maka dia ahli neraka!, Siapa buat Maulid Nabi maka dia pendusta agama!, Siapa buat Maulid Nabi maka dia KAAAPIQ!

Itulah yg terdengar sejak akhir-akhir ini laungan dan slogan yang dibawa dan dimainkan oleh kesemua Wahhabi. Teringat saya akan kenyataan Dato’ Abdullah Mat Zin yang merupakan menteri di Jabatan Perdana Menteri bahawa jangan dipertikaikan & jangan dilarang amalan sambutan Maulid Nabi.

Pada awalnya malas saya nak layan Wahhabi yg sering mengkafirkan umat Islam yang menyambut sambutan Maulidur Rasul tetapi apabila melihat laungan Takfir melampau oleh Wahhabi terhadap umat Islam maka perlu dibangkit menyanggah pentakfiran Wahhabi terhadap amalan yang disambut sendiri oleh Yang Dipertuan Agong Sultan Mizan Zainal Abidin.
Semoga keikhlasan Yang Dipertuan Agong memperigati Maulidur Rasul mendapat ganjaran daripada Allah subhanahu wata’ala dan bersama-sama mendapat syafa’at Nabi di akhirat kelak.amin ya Robbal ‘Alamin.

* – Bukti berfakta Wahhabi kutuk amalan Maulidur Rasul terlalu banyak..selain kitab mereka yang telah di scan di atas boleh kita dapati dalam laman web mereka yang mengutuk habis-habisan amalan Maulid Nabi ini sedangkan Rasulullah menjawab ketika mana ditanya mengenai puasa hari Isnin, jawab baginda:
“HARI ITU ADALAH HARI KELAHIRAN AKU”.

http://www.binbaz.org.sa/mat/search

http://www.abu-syafiq.blogspot.com/


Responses

  1. wahabi ni maulid mengagungkan Nabi bgi mereka bid”ah menyesatkan.tp bila menyanyi puji wanita mereka x katakan itu bid’ah..malah lagi teruk mereka sama nyanyi..sedihlah,ada juga org islam jadi anjing yahudi suruh menyalak utk org islam sendiri(wahabi)..saya dah banyak berdebat dgn puak ni..mereka hanya pandai keluarkan fatwa ikut nafsu sj..bila dah x boleh jawab mula la nak gaduh..biasalah tentera syaitan.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: