Posted by: bankwahabi | Mac 23, 2008

Syeikh Fuad al-Maliki: Maulidur Rasul Di UIAM

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, ASWJ sudah mula meretakkan benteng dan kubu kuat Agama Wahabi Najdi di UIAM Gombak. Cuma di UIAM PJ dan UIAM Kuantan masih lagi kukuh.

Alhamdulillah, dan Barakallah hu fik ya Syeikh Fuad al-Maliki; kerana menyampaikan kuliyyah atau pesanan ringkas tentang maulidur Rasul dan kebanyakkannya penjelasan tentang kebobrokan Agama Wahabi yang menentang Sambutan Maulidir Rasul. Bodohnya wahabi ini; tidak tahu bahawa Allah SWT telah memuji Baginda Junjungan Besar Nabi Muhammad SAW sejak azali dan juga pujian itu adalah abadi. Kisah memuji Baginda Junjungan Besar Nabi Muhammad SAW bukan perkara baru atau direka2 dalam agama. Sungguh bodoh lagi jubun wahabi2.

Adapula kader2 wahabi yang jelek; sibuk menyebar risalah yang menuduh Syeikh Fuad al-Maliki seorang Arqam. Bodohnya budak itu, sudahlah malam jam 12am lebihmenyebarkan risalah di bilik2 di Kuliyyah IRKHS UIAM Gombak. Kebetulan kawan saya tersempak. Kader wahabi itu saya kenal. Syeikh Fuad al-Maliki juga ada menyebut bahawa ada pihak yang cuba mengsabotaj sambutam maulidur Rasul di UIAM Gombak.

Banyak lagikalau nak tulis.

Wassalam

BankWahabi

Asadullah

Harib ‘Aduwwullah.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: