Posted by: bankwahabi | Januari 28, 2008

Wahabi Sedarlah Asal Agama Kamu!

Assalamualaikum.

Para pembaca yang dikasihi Allah,

Wahabi suadah tidak dapat lagi membiarkan kesesatan mereka dibongkar. Kenapa?

Dibawah adalah pesanan saya kepada Wahabi2 Malaysia dan Wahabi2 Saudi.

Wahabi gusar dan gelisah kedudukan mereka terancam, kenapa? sebab muftari mereka berkemungkinan dilucutkan jawatan. Datok bos mereka pun sudah diganggu gugat oleh satu partai mereka. Risau gelisau resah; semuanya mengganggu jiwa kaum sesat; iaitu kaum muda yang mudah dikenali kaum pembid’ah=kaum wahabi=kaum tak ada mazhab=kaum agama saudi=kaum agama muhamad abdul wahab najdi=sekutu kaum kuffar=penolong kanan US-ISRAEL=kaum salah faham agama=kaum yang cintakan perpecahan ummat Islam.

Maka pelbagai cara mereka nak alihkan tumpuan pegawai2 penyiasat khas yang sibuk menyiasat kaitan wahabi dengan Al-Qaedah dan golongan pengebom berani mati di serata tempat; kerana salah faham mereka dalam nas2 syarak.

Sedarlah wahai Wahabi! Kamu mulakan sejarah kamu dengan membunuh ummat Islam, kamu merampas harta2 ummat Islam, kamu menghancurkan peninggalan sejarah agung Tamaddun Islam, Kamu khianati Khilafah Islam, Kamu membantu kejatuhan daulah Islam,Kamu cemari 2 Tanah Haram dengan najis aqidah sesat wahabi, kamu cemari 2 Tanah Haram dengan Maksiat kaum kerabat saud, Kamu halalkan perkara kufur dan kufurkan perkara mubah @ sunat. Kamu tutup dan paksa semua media senyap dan buta mata atas tindakan zalim kamu terhadap Ummat Islam. Sehinggakan dewasa ini muda mudi dan orang dewasa jahil tentang pengkhianatan kamu dan kezaliman kamu.

Sudahlah wahai wahabi!

Bagaimana kamu mahu paksa Seluruh ummat Islam menerima kamu? hanya orang2 juhala'(bodoh) dungu/gila sahaja yang akan mempercayai kamu.Kamu punyai wang untuk gelapkan hati dan mata lawan kamu, tetapi kamu tidak dapat menutup mata hamba2 Allah yang diberikan hidayah agar sedar bahawa segala ajaran kamu adalah terbit daripada kejahilan dan kekufuran.

Wallahu A’lam

 


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: