Posted by: bankwahabi | Mac 15, 2007

Wahai hantu ( yg taruk namanya disini sbgai ‘hantu).

Wahai hantu ( yg taruk namanya disini sbgai ‘hantu).
pesal hang tanya kami berani ke idak?! kan awal-awal lagi kami sendiri yang offer debat terbuka atau tertutup dgn Asri dan mana-mana Wahhabi yg byk membawa kepesongan dalam akidah dan menyebarkan kesilapan akidah kepada umat islam.
Pastu hang bagi email dia buat apa?
Saya tak terhingin langsung nak hantar email pada org yg setaraf dengan DR AMINA WADUD nuh! lagi pun belum pasti dia buka atau baca. kalau jumpe face-face dalam majlis debat rasmi secara ilmiah islamiah baru saya nak, itu pun saya dah ajak byk kali..buat masa skrg dah 1001 org ckp mcm hang kononnya nak aturkan debat. tapi senyap juga sbb dah tarak hujjah. sy bagi peluang ja hangpa semua nak buktikan yg akidah Allah Duduk dan Berjisim tu betul ka idak. tapi bagi islam dan ulamaknya akidah tu adalah akidah kufur! sama akidah yahudi dan nasroni.
oklah..sekali lagi contaclah saya ( Abu Syafiq ) 012-2850578 utk debat atau apa2 saje atas apa2 tajuk sekalipun. Demi mempertahankan agama islam yg murni dan bukan taassub pd ‘nabi’ (ikutan) kamu semua tuh!


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: