Posted by: bankwahabi | Mac 2, 2007

Nie KEJAHATAN WAHABIYYAH….

 http://jihadwahabi.blogspot.com/

JGN BELAJAR DENGAN WAHHABI
Assalamualaikum..
saudaraku seislam.
Kepada Sesiapa yg mendapat tawaran atau terfikir mahu menghantar anaknya atau saudaranya atau dirinya atau sesiapa sahaja ke negara yang mengajara ajaran Wahhabi saya dengan ini menasiahatkan demi kemajuan islam sejagat agar jangan lakukan!

Jangan hantar anak anda belajar dinegara Wahhabi.! Jangan hantar saudara anda belajar di
negara Wahhabi! jangan dan jangan!
kecuali mereka yang hendak dihantarkan itu telah mempunyai maklumat tentang bahayanya
ajaran Wahhabi ini dan tahu serta sedar dan pasti akan menghindarkan diri dari ‘termakan’ dengan ajakan ajaran Wahhabiyah!

ini kerana Wahhabi mengajar anak anda mengkafirkan anda, mengkafirkan umat islam lain dan mengkafirkan pejuang islam termasuk Imam Nawawi, Imam Ibnu hajar Asqolani, Sultan Solahuddin Al Ayyubi pun tak terlepas dari dikafirkan olrh golongan Wahhabi ini serta ulama-ulama islam yang lain turut di bid’ahkan dan dicela oleh Wahhabi.

Sekiranya anda menghantar anak anda belajar dengan Wahhabi dalam keadaan mereka jahil
perihal bahaya Wahhabi maka lihatlah nanti natijahnya anak anda akan pulang dalam keadaan membid’ahkan dan mengkafirkan umat islamtermasuk anda yang menghantarnya belajar
disana.
Ini bukan satu fitnah tapi lihat lah dalam Buku Teks Rasmi yang diajar disetiap sekolah ditempat mereka jelas mengajar kanak-kanak kecil lagi mengkafirkan serta membid’ahkan umat islam.


Buku di atas tadi adalah Buku teks Rasmi mereka pada matapelajaran Tauhid yang di ajar oelh Wahhabi di kelas peringkat Menengah iaitu Thanawi ( di ajar sejak pelajar itu di marhalah satu sanawi lagi) kononnya Ahli Sunnah Wal Jamaah antaranya iaitu Al-Asyairoh dan Al-Maturidiyah adalah golongan yang KAFIR menafikan sifat-sifat dan nama-nama Allah…Ini lah dakwaan Wahhabi
DAN WAHHABI TERAPKAN IANYA KEPADA ANAK-ANAK KECIL LAGI SECARA
RASMI DARI MEREKA!

AWAS!
WAHHABI MENGAJAR ANAK ANDA MENGKAFIRKAN SEMUA UMAT ISLAM
TERMASUK………. ANDA!


Responses

  1. salam.. boleh tak tolong beri penjelasan tentang wahabi di malaysia.. saya semakin pening nie.. semakin baca semakin pening,…..
    harap dapat respon

  2. Assalamualaikum,
    Akhi fathi, ahsanta. bagus maklumat yang enta bagi dalam blog enta untuk tahzir umum tentang bahaya wahabi. Jayyid. Teruskan. Ramai lagi orang di luar sana bersangka baik dengan golongan wahabi atas nama ‘salafi’, ‘anshar sunnah’, terbaru ‘tajdid’. Ya lal miskin. Mereka ramai tak tahu bahaya wahabi pada iktiqad…Khatir jiddan jiddan. Ana minat posting enta tentang buku teks ni. Ahsan kalau enta kecikkan sedikit, dapatlah paparan keselurahan muka surat.Khair, nanti kami tolong terjemah-kalau perlu. Syukran. Teruskan perjuangan murni enta. Da’watuna laka…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: